آموزش – ۵ راه آسان برای افزایش سرعت وبسایت اینترنتی شما

قطعا اگر وبسایت شرکت یا فروشگاه شما سرعت کمی دارد، مشتریان زیادی را از دست می‌دهید. این سرعت کم نباید ماندگار باشد، در غیر اینصورت کسب و کار شما اگر مبتنی بر اینترنت باشد، دیر یا زود دچار مشکل می‎شود. اما آسانترین راه‌‌ برای افزایش سرعت وبسایت چیست؟

بیایید واقعیت را ببینیم! هیچ کس در اولین باری که وبسایت شما را باز می‌کند، زمان زیادی را برای لود شدن آن صرف نمی‌کند. اگر کسی حس کند وبسایت اینترنتی شما بیش از آنچه که باید، برای باز شدن زمان می‌برد سریعا وبسایت شما را ترک کرده و به سراغ وبسایت رقیب شما می‌رود. اگر فکری به حال سرعت وبسایت خود نکنید، دیر یا زود مشتریان خود را از دست خواهید داد. خب، راه‌ حل چیست؟ آیا باید پول زیادی را برای افزایش سرعت وبسایت خود خرج کنیم؟! پاسخ خوشبختانه منفی است. راه‌های آسان و کم هزینه ای هستند که باعث می‌شوند بیش از آنچه که برای سایت خود خرج می‌کنید، بازخورد و پیشرفت ببینید. البته یکی از مهمترین فاکتور‌های افزایش بازدید، البته که محتویات وبسایت شماست؛ اما اگر حس می‌کنید محتوای وبسایت شما مناسب است اما بازدید کننده زیادی ندارد، قطعا حلقه گم شده شما، مطالبی باشد که در مورد آن‌ها حرف خواهیم زد.

وبسایت خود را در حافظه کش مرورگر مشتریانتان ذخیره کنید

زمانی که یک وبسایت را بازمی‌کنید، اگر این وبسایت در حافظه کش مرورگر شما ذخیره شود دفعه بعدی که این وبسایت را باز می‌کنید، سرعت باز شدن آن بسیار بالاتر خواهد بود؛ چرا که مرورگر وب شما اجزا زیادی از وبسایت مثل تصاویر، کد‌های جاوا، کد‌های HTML و موارد دیگر را در خود ذخیره می‌کند تا در زمانی که دوباره به این وبسایت مراجعه می‎شود، زمانی برای بارگذاری تصاویر صرف نشود. این کار قطعا باعث افزایش سرعت مرور وبسایت‌ها می‎شود و می‌تواند مشتریان زیادی را به مراجعه دوباره و چند باره به وبسایت شما ترغیب کند.

اگر کاربر وردپرس هستید، می‌توانید از پلاگین W3 Total Cache در وبسایت خود استفاده کنید. با قابلیت‌هایی که W3 Total Cache دارد، می‌تواند سرعت باز شدن وبسایت شما را در مراجعات دوم به بعد تا ۱۰ برابر افزایش دهد!

تصاویر را بهینه سازی کنید

بهینه سازی تصاویر وبسایت

تصاویر با کیفیت، معمولا حجم زیادی را هم می‌گیرند؛ اما آیا وبسایت شما باید تصاویر بی کیفیت داشته باشد؟ یا اگر کیفیت عکس‌های وبسایت شما بالاست، باید در هر بار مراجعه این تصاویر باز شوند! قطعا حذف کامل تصاویر برای لود شدن سریعتر وبسایت منطقی نیست اما بهینه کردن تصاویر چرا. به طور مثال اگر قصد دارید یک تصویر را در سایز کوچک در وبسایت خود وارد کنید، این تصویر را با پیکسل‌های بالا در وبسایت آپلود نکنید. کافیست تصویر را با نرم افزار‌های حتی ساده مثل Paint کم حجم تر و کم کیفیت تر کنید. اما اگر وبسایت شما بر بستر وردپرس اجرا می‌شود، WP Smush پلاگین مفیدی برای این کار است. این پلاگین با کم حجم تر کردن و بهینه کردن تصویر، سرعت بارگذاری تصاویر را به شدت افزایش می‌دهد.

بهترین هاست را برای وبسایت خود انتخاب کنید

هاست وبسایت

احتمالا زمانی که وبسایت خود را راه اندازی می‌کنید، به فکر این هستید که چگونه هزینه‌های خود را کمتر کنید. این کمتر کردن هزینه ابدا نباید باعث شود که شما از یک هاست ارزان قیمت برای وبسایت خود استفاده کنید. شاید در ابتدا تفاوت هاست‌های مختلف برای شما مشخص نباشد اما با پربازدید تر شدن و پر حجم تر شدن وبسایت، این تفاوت بیشتر در چشم خواهد بود. هاست‌های ارزان قیمت تر معمولا نشان دهنده این است که اطلاعات وبسایت شما در کنار هزاران وبسایت دیگر توسط یک سرور پردازش می‌شود و این قطعا به معنای کمتر شدن سرعت وبسایت شما است. یک VPS یا یک هاست اختصاصی می‌تواند گزینه بهتری نسبت به هاست‌های ارزان قیمت برای شما باشد. درست است که هزینه بیشتری را برای یک VPS پرداخت می‌کنید، اما سرعتی که این هاست‌ها برای وبسایت شما به ارمغان می‌آورند، بسیار بیشتر از این ها می‌ارزد.

صفحه اولیه (Above-the-fold) وبسایت خود را بهینه کنید

website / وبسایت

منظور از صفحه اولیه، home page نیست. مطالبی که در Above-the-fold نمایش داده می‌شوند، آن دسته از مطالب و عکس‌هایی هستند که در نگاه اول به کاربر نشان داده می‌شوند؛ یعنی کاربر با باز کردن وبسایت شما و بدون هیچ گونه اسکرول کردن به پایین، بخش Above-the-fold را می‌بیند. این اولین چیزی است که بازدید کننده از وبسایت شما می‌بیند. مطالب این بخش بسیار بسیار مهم هستند؛ اما زمانی مهم هستند که زود بارگذاری شوند! مرورگر شما قبل از هرچیز دیگری، باید این بخش از وبسایت را بارگذاری کند. اگر این بخش از وبسایت شما شامل یک تصویر و یا یک ویدیو حجیم باشد (اگر این تصویر یا ویدیو از یک وبسایت دیگر لینک شده باشد، فاجعه است!) باید بازدید کننده زمان زیادی را برای دیدن صفحه شما زمان زیادی را منتظر بماند که قطعا این گونه نیست.

پس بهتر است برای اینکه به بارگذاری هرچه سریعتر وبسایت خود کمک کنید، این بخش از وبسایت خود را بسیار کم حجم کرده و مطالبی را که حتی از درجه اهمیت زیادی برخوردار هستند اما تاثیری در جذب کاربر ندارند را حذف کنید. بعضی اوقات ممکن است بستر وبسایت شما، این بخش را برای بارگذاری در اولویت نگذارد؛ یعنی تمامی بخش‌های وبسایت شما فارغ از درجه اهمیت به ترتیب شروع به بارگذاری می‌شوند. پس باید تنظیمات این بخش از وبسایت خود را به گونه ای تغییر دهید که مرورگر ابتدا به سراغ بخش Above-the-fold رفته و سپس بقیه بخش‌های سایت را دانلود کند.

درخواست‌های HTTP را حداقل کنید

درخواست HTTP

اشاره کردیم که بخش زیادی از زمان بارگذاری یک وبسایت مربوط به زمانی است که مرورگر سعی دارد تمام بخش‌های وبسایت را به یک باره بارگذاری نماید. برای بارگذاری هر بخش از وبسایت شما یک درخواست HTTP به وبسایت فرستاده می‎شود. یکی از راه‌های کمتر کردن زمان بارگذاری وبسایت، کمتر کردن این گونه رد و بدل شدن اطلاعات است. ابزار Google Chrome’s Developer Tool برای این منظور طراحی شده است؛ اما اگر از وردپرس برای راه اندازی وبسایت خود استفاده کرده اید، پلاگین WP Rocket بهترین گزینه برای شما است.

اجازه ندهید که سرعت کم وبسایت شما باعث شود مطالب فوق العاده درون آن دیده نشود. شما با رعایت نکات ساده و بعضا ارزان قیمت، می‌توانید سرعت وبسایت وبسایت خود را افزایش دهید و بازدیدکنندگان زیادی را به خود جذب کنید.

به نقل از : mag.plaza.ir

CopyRight Original Article منبع اصلی و رعایت قانون کپی رایت