معمار Nina + Co Design
مکان لندن انگلستان
سال ساخت ۲۰۱۹
ایده طراحی رستوران
ایده طراحی رستوران، زباله صفر، فلسفهای محیط زیست دوستانه برای زندگی است که در لندن توسط سرآشپز داگلاس مک مستر مدیریت شده است. مصالح طراحی فضای داخلی رستوران با استفاده از چوب پنبه، میسلیوم، جلبک دریایی، پلاستیک زباله بازیافت شده و شیشه بازیافتی طراحی شده است.
جزییات فضای داخلی
مصالح رستوران
مصالح فضای داخلی رستوران از میسلیوم، که قسمت رویشی قارچ هاست ساخته شده است؛ برای ساخت چراغ های آویز، میزها، نشیمن و مکانی که مهمانان می توانند از کوکتل لذت ببرند همچنین از میسلیوم استفاده شده است که از انبوهی از شاخه های شاخه دار و بصورت نخی تشکیل شده است. از پلاستیک بازیافتی نیز برای خلق قسمت های بال دار میزهای غذاخوری استفاده شده و دارای جزئیات با چوب پنبه است.
مصالح و نورپردازی فضای داخلی رستوران
جزییات معماری فضای داخلی
پست رستوران سیلو در چهارسوی معماری اول به نظر می رسد.